السلام عليكم ورحمه الله وبركاتهالمقادير :كاسه سكر
كاسه وربع دقيق
5 بيضات
ربع كاسه حليب
ملعقه باكنج باودر
بشر برتقاله
الطريقه :نفصل الصفار عن البياض ثم نضرب البياض والسكر وبشر البرتقال سويا
ثم نضيف الصفار ونضرب مرة اخري الى ان تتجانس تماما ثم نضيف الحليب ونضرب قليلا ثم نضيف الدقيق المنخول والباكنج باودر
ملاحظه ( انا ضربته بالمضرب وهذه غلطه وخرجت الهوا
المفروض كنت قلبته بسباتيولا او ملعقه )
المهم انا كملت مش مشكله...
نصبها في الصينيه
ثم تخبز في فرن متوسط الحرارة لمدة 25 دقيقه ..
طبعا ما ارتفعت في السمك لسببين الاول
انه الصينيه كانت كبيرة على المقدار
وبسبب الضرب بالمضرب
المهم للتزيين .. باكيت كريم كراميل + باكت بودرة كريمه + شرائح اناناس
حطيت نصف كاسه حليب بارد +الكريمه الباودر + الكريم كراميل وضربتهم بالمضرب الكهربائي
الى ان اصبحت كثيفه ..
سقيت الكيكه بالشراب اللي يغطس فيه الاناناس وتركته مدة 10 دقائق ثم
غطيت الكيكه بالكريمه ..
طبعا انا عندي مشكله مع التزيين ما عندي افكار وكمان ماعندي غير الاناناس وكمان اصفر نفس لون الكريمه
المهم كان عندي جيلي بالتلاجه قلت خلاص استخدمه وكمان شوكولاته مبشورة ..
وشوفوا الابداع اللي هبط عليا ..
بس من غير تريقه
وباله التزيين بعض اللمسات النهائيه ..
بصراحه كانت خفيفه ولذيذه وعملتها كان عندي ضيوف وعجبتهم جدا
وانتوا ياليت تفيدوني بارائكم وانا مش هزعل من النقد البناء
بالف هنا وعافيه